joutsen-02

Kovimpien pakkasten aikaan on citynaisenkin joskus ollut pakko tinkiä tyylistään. Tänä talvena on kuitenkin olemassa tyylikäs ratkaisu, jos sporttisilla merkeillä viimeistellyt untsikat eivät istu tyyliisi.

Samuji-merkin suunnittelija Samu-Jussi Koski on suunnitellut suomalaiselle Joutsenelle untuvatakkimalliston, jonka kaikki neljä mallia edustavat puhdaslinjaista kauneutta. Laadukas untuvatakki on iso satsaus, jonka tulisi kestää aikaa sekä laadultaan että estetiikaltaan. Joutsen by Samu-Jussi Koski malliston takit ovatkin suunniteltu designklassikoiksi, joiden ympärille muotia ja laatua arvostava kuluttaja voi rakentaa talvivaatekaappinsa.

Minimalistisen malliston takeista Sarina ja Sula ovat hyvinkin naisellisia suurine kauluksineen ja vyötärölle kietaistavine vöineen. Suoralinjaiset mallit Sana ja Selene toimivat päällä parhaiten, kun alaosana tykkää käyttää jotain kapeaa, joka tasapainottaa kokonaisuutta. Tärkeintä klassikkotakin valinnassa on kuitenkin ottaa huomioon oma vartalotyyppi ja mittasuhteet, jolloin luottotakki imartelee vartaloasi tulevinakin vuosina.

joutsen-03

joutsen-04

joutsen-01

joutsen-05

Kuvat: Johanna Söderlund, valmistajat

By Johanna

Kirjoita kommentti

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>